Fotballdrakter Barn

allerede noen klubber etter signaturenHan har allerede noen klubber etter signaturen hans som 

Liverpool Drakter, Billige Fotballdrakter, Manchester United Drakt

 bosnieren har vært en bestille fotballdrakter på nett interessert


Han har allerede noen klubber etter signaturen hans som Schalke 04 og Lazio trodde å være interessert.

Bosnieren har vært en Arsenal -spiller siden 2017 etter en gratis transfer fra Schalke.

Han fortsatte med 113 opptredener for Gunners, men falt i unåde under Mikel Arteta denne sesongen, og til slutt fortsatte han med å låne sin tidligere klubb.

liverpool drakter Kolasinac ser nå ikke ut til å ha noen fremtid på Emirates Stadium når han kommer tilbake med bare ett år igjen av kontrakten hans i Nord -London.

billige fotballdrakter Skulle han gå som forventet, kan dette derfor se på Arsenal -handlelisten for sommeroverføringer som blir tydeligere.


Med Kolasinac ute av bøkene, ville dette deretter forlate Kieran Tierney som den eneste senior venstrebacken i klubben, og potensielt føre Gunners inn på overføringsmarkedet.

manchester united drakt Ryan Bertrand er et av navnene som angivelig er under vurdering av Gunners.

fodboldtrøjer Den engelske landskampen har allerede kunngjort at han skal forlate Southampton når kontrakten hans utløper på slutten av sesongen.

Arsenal kan imidlertid møte konkurranse i løpet om hans signatur i form av Premier League-rivaler Leicester City, som kommer til å miste tittellvinnende venstreback Christian Fuchs.

Skulle revene sikre seg Champions League -fotball den siste helgen i sesongen, rapporteres det at Bertrand ville være mer tilbøyelig til å flytte til østlige Midlands i stedet for hovedstaden.

Nok en gang ville Arsenal imidlertid konkurrere med det nyopprykkede Watford om hans signering.

Det er allerede kunngjort at David Luiz slutter på slutten av kampanjen, mens utlånerne Mathew Ryan, Dani Ceballos og Martin Odegaard er klar til å gå tilbake til sine foreldreklubber.

Det har også blitt rapportert at slike som Bernd Leno, Hector Bellerin, Willian og Alexandre Lacazette alle står overfor usikre fremtider med Gunners.

Spesielt Willian kan komme til å reise med Inter Miami som ryktes å være interessert i et slag.


real madrid drakt