fotbollströjor barn

sedan hans pappas och livslJustin Gaethje vid UFC 254 i oktoberTottenham Fotbollströja, Fotbollströjormen direkt efter tävlingen billig fotballdrakter tillbaka till åttkantet


Khabib är den nuvarande UFC-mästaren i lättvikt efter sitt stopp i andra omgången av Justin Gaethje vid UFC 254 i oktober.

Men direkt efter tävlingen på Fight Island tillkännagav han sin pensionering från sporten.

tottenham fotbollströja Det var första gången han kämpade sedan hans pappas och livslånga tränare Abdulmanap dog, vars hjärttillstånd hade förvärrats av COVID-19, och Khabib sa att han inte skulle vilja fortsätta utan sin far i sitt hörn.

White och Khabib träffades i går kväll i Abu Dhabi och UFC -chefen avslöjade att resultatet av samtalet kommer att påverka Poirier kontra McGregor -matchen den 23 januari.

Maillot Foot Pas Cher Den viktigaste händelsen för UFC 257 är kampen mellan andra lättvikter Dan Hooker och Michael Chandler, och kvällens tillkännagivande-vad det än är-skulle sannolikt ha en inverkan på deras titelsträvanden.


fotbollströjor Whites tweet och video hade MMA -fans 'tungor vaggande när de diskuterade vad det möjliga resultatet kan innebära.

nueva Camisetas Fútbol Om Khabib förblir pensionerad, skulle Poirier-McGregor-tävlingen troligen bli för lättviktstiteln, medan om White meddelar att Khabib planerar att återvända till ringen, skulle det troligen göra nästa lördagstävling ett tävlingsnummer ett.

Det kan också finnas en möjlighet att Khabib som är kvar i pension kan öppna dörren för en lättviktsturnering, bland annat Gaethje, Chandler, Hooker och Charles Oliveira.

I december tycktes UFC av misstag avslöja att Poirier-McGregor 2 skulle vara för Khabibs lätta bälte, när MMA-marknadsföringsföretaget av misstag postade ett meddelande på Twitter som sa att det skulle bli en titelkamp.

Men det blev snabbt upptaget av fans och ett ersättande meddelande såg 'titel' -referensen bort.

Och när han talade tidigare i veckan sa Khabibs huvudtränare Javier Mendez att han förväntade sig att White skulle göra allt för att uppmuntra kämpen tillbaka till åttkantet.


real madrid tröja billigt